Horaris confirmats per a les dues últimes jornades de Lliga

Horaris confirmats per a les dues últimes jornades de Lliga

Diumenge 16 de maig a les 18.30 hores i diumenge 23 a les 18.00 hores, jornades unificades

La Lliga ha donat a conèixer els horaris per a les dues darreres jornades del campionat domèstic. El diumenge 16 de maig a les 18.30 hores tindran lloc els 10 partits corresponents a la jornada 37, mentre que el diumenge 23 de maig a les 18.00 hores, es disputaran els 10 últims partits de Lliga de la temporada, els de la jornada 38.

Els culers rebran la visita del Celta (16 de maig, 18.30h) al Camp Nou en la 37a jornada, mentre que tancaran la temporada visitant l'Eibar (23 de maig, 18h) a Ipurúa. Dos duels exigents on els blaugrana lluitaran per aconseguir el títol de Lliga. El de el Celta, serà just abans de la gran final de la Champions femenina entre el Barça i el Chelsea.

A la primera volta, els homes de Koeman ja van vèncer al Celta a Baláidos (0-3) gràcies als gols d'Ansu Fati, Olaza en pròpia porteria i Sergi Roberto, en el que va ser el segon partit de la temporada. 

Pel que fa a l'Eibar, els culers van empatar al Camp Nou (1-1) gràcies a un gol de Dembélé, en el que seria el darrer partit de l'any 2020. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut