Messi, més de 30 gols en totes les competicions per 13è curs consecutiu

Messi, més de 30 gols en totes les competicions per 13è curs consecutiu

Contra l’Athletic Club, l’astre argentí va seguir sumant gols a la Copa i ja en són 56 en 80 partits

Estratosfèric. Inenarrable. Comptabilitzant totes les competicions, Leo Messi ha marcat 30 gols o més per 13a temporada consecutiva. Una xifra que va assolir després del seu doblet contra l’Athletic Club, a la final de Copa de La Cartuja (0-4). A més, l’extraordinari futbolista de Rosario suma 56 dianes en 80 participacions en partits de Copa. Les estadístiques ofensives segueixen el compàs de l’home rècord de la història del FC Barcelona.

Contra els lleons, el millor futbolista del món va firmar dues noves dianes. I, d’aquesta manera, i aglutinant totes les competicions, va superar la trentena de gols (31) per 13a temporada consecutiva. Aquest curs, els seus gols es desglossen de la següent manera:

  • Lliga: 23 gols
  • Copa: 3 gols
  • Champions League: 5 gols  
mini_3200x2000-messi_mas_30-31-cat

Des del curs 2008/09, el 10 blaugrana ha aconseguit arribar a aquesta xifra golejadora. Des de les 38 dianes anotades aquella màgica temporada del triplet, el de Rosario ha arribat sempre als 30 gols sumant tots els tornejos de clubs. Destacar el rècord absolut del curs 2011/12, quan el sublim capità culer va perforar la xarxa en 73 ocasions.  

35 títols amb el Barça

Després de la final de la Cartuja, l’astre argentí inclou la seva setena Copa al seu palmarès i s'aferma com el futbolista blaugrana amb més guardons col·lectius i com el jugador amb més trofeus estatals i internacionals.

MESSI TROFEUS
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut