Laporta:

Laporta: "És el primer títol d'un cicle amb moltes Copes"

El president del FC Barcelona ha destacat “la importància d’aquest títol per a l’equip, el cos tècnic i l’afició”

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha assegurat als mitjans de comunicació després que el Barça hagi conquerit la 31a Copa del Rei de la seva història que “els jugadors ho necessitaven. Han completat un gran partit de futbol i me n’alegro per ells, el cos tècnic i l’afició". El primer títol just 41 dies després de les eleccions del 7 de març. A continuació repassem les declaracions més destacades del president del Club. 

L’equip

“Els jugadors estan molt contents, s’ho mereixen. Espero que sigui el primer de molts més. Cal felicitar-los a ells, però també als tècnics i a l’afició”.

“L’equip ha estat a un gran nivell, amb una primera meitat dominant i una segona part amb eficàcia”. 

“Hem fet un gran partit de futbol. Tenim un equip que és una màquina de fer futbol, i a més futbol de qualitat. Els jugadors han fet una exhibició, s’han sentit molt bé amb ells mateixos”.

Ronald Koeman

"Koeman i el seu cos tècnic ho estan fent molt bé. Estic molt content de tots ells”.

Leo Messi

“Leo Messi és el millor jugador del món. Estic convençut que vol quedar-se i farem tot el que puguem perquè segueixi amb nosaltres, ja que és el que més desitgem”.

“Leo estima el Barça i el Barça estima el Leo. Ell sap que farem el que podrem perquè es quedi. Avui el Messi un cop més ha estat espectacular. Ha demostrat la seva categoria, la pròpia del millor jugador del món”.

Esportivitat

“Vull enviar una forta abraçada a l’Athletic Club. Són molt esportius i cordials”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut