El primer equip del FC Barcelona es fa la foto oficial

El primer equip del FC Barcelona es fa la foto oficial

La plantilla culer s’ha fet la tradicional instantània amb tots els membres de l’‘staff’ tècnic i amb el president Joan Laporta

Dia de fotos al primer equip. Els homes de Ronald Koeman s'han fet la tradicional instantània oficial de cada curs. No solament amb la primera equipació, també amb la samarreta d'entrenament.

La plantilla barcelonista 2020/21 ha posat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Amb un ambient distès i un somriure, els culers han afrontat aquesta sessió fotogràfica. El resultat ha estat una fotografia de tota la plantilla del primer equip amb l'elàstica blaugrana, una altra amb l'staff tècnic al complet i una altra amb Koeman, Alfred Schreuder i Henrik Larsson. En totes elles també ha estat present el president Joan Laporta. 

3200x2000-foto_oficial-rakuten

A més a més, els barcelonistes s'han fotografiat amb la indumentària d'entrenament. En aquest cas, la imatge també ha comptat amb els futbolistes del FC Barcelona B que s'exerciten habitualment sota les ordres de Koeman; com són Iñaki Peña, Arnau Tenas, Ilaix Moriba, Konrad de la Fuente i Òscar Mingueza. 

3200x2000-foto_oficial-beko

A banda del president Joan Laporta, també han estat presents a la sessió fotogràfica el vicepresident primer de l'àrea esportiva Rafael Yuste, l'adjunt al president en matèria esportiva Enric Masip i el director de futbol del FC Barcelona Mateu Alemany.

Nova sessió a la Ciutat Esportiva

Posteriorment, els de Koeman s'han exercitat per seguir preparant la final de Copa del Rei del dissabte davant l'Athletic.

L'entrenament ha comptat amb els disponibles del primer equip i ha tingut lloc al camp Tito Vilanova. A més, en la sessió també s'han exercitat Iñaki Peña, Mingueza, Ilaix Moriba, Arnau Tenas, Konrad i Lazar Carević, del Barça B. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut