Ansu Fati:

Ansu Fati: "Malgrat els obstacles, seguiré lluitant pels meus somnis"

El davanter del Barça ha enviat un missatge a través de les xarxes socials

Ansu Fati està treballant per superar la lesió al menisc intern del genoll esquerre que es va fer el passat novembre i que el va obligar a ser intervingut.

Després d'aquests durs mesos per al futbolista blaugrana, el jugador ha volgut enviar un missatge a través de les seves xarxes socials:

"Fa uns anys vaig tenir una lesió greu, fractura de tíbia i peroné, i vaig estar gairebé un any sense poder jugar. Hi va haver molts dies de patiment i dolor, però també de molt aprenentatge. Em va ajudar a valorar els petits detalls. Amb la meva família i tots els professionals que em van ajudar en aquell moment, em vaig prometre a mi mateix seguir endavant i treballar més que mai per tornar a fer el que més m'agrada!

Desgraciadament, ara toca viure una situació similar, que afrontaré amb la mateixa mentalitat.

Vull donar les gràcies a totes aquelles persones que em segueixen i em donen suport diàriament. El futbol és la meva vida i per molts obstacles que hi hagi, sempre tindré la il·lusió de seguir lluitant pels meus somnis..."

Abans de la lesió, Ansu Fati va acumular 10 partits aquest curs, en què va marcar cinc gols. L'últim, en el Clàssic del Camp Nou contra el Reial Madrid.

En total amb el primer equip, però, acumula 43 participacions, 13 gols i tres assistències amb només 18 anys. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut