Present i futur: Riqui Puig

Present i futur: Riqui Puig

Des del Cadet fins al primer equip, el jove migcampista ha crescut a la Masia potenciant la seva qualitat

La fitxa

Nom complet: Ricard Puig Martí, Riqui Puig

Data i lloc de naixement: 13/08/1999 (Matadepera, Barcelona)

Arribada al Barça: Va començar el seu camí al Barça al Cadet B, procedent del Jàbac i Terrassa, l’any 2013. La temporada 20/21 puja al primer equip. 

Debut amb el primer equip: El 5 de desembre del 2018, en un partit de Copa del Rei contra la Cultural Lleonesa. Va entrar al terreny de joc al minut 55.

Tècnica i ràpida execució del joc

Riqui Puig arriba al Barça amb 14 anys, la temporada 2013/14, i entra a formar part del Cadet B. A partir d’aquí, a la Masia ha anat potenciant la seva qualitat i ha crescut futbolísticament passant per les categories inferiors, on suma la UEFA Youth League de la temporada 2017/18.

El jove migcampista va cremar etapes al futbol formatiu blaugrana fins arribar al Barça B, amb 18 anys, la temporada 2018/19. Mateix any que debuta amb el primer equip, en un partit de Copa del Rei davant la Cultural Lleonesa, així com fa la seva primera aparició a la Lliga, contra l’Osca, el 13 d’abril del 2019.

La seva intel·ligència en el joc, una bona tècnica i una execució ràpida l’han convertit en un jugador de molt de futur, amb bones característiques per ser jugador del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut