Present i futur: Mingueza

Present i futur: Mingueza

Blaugrana des dels 8 anys, ha passat per totes les categories inferiors de la Masia

La fitxa

Nom complet: Óscar Mingueza García

Data i lloc de naixement: 13/05/1999 (Santa Perpètua de Mogoda, Barcelona)

Arribada al Barça: Culer de forma ininterrompuda des del Benjamí B, la temporada 2007/08.

Debut amb el primer equip: El 24 de novembre de 2020, en un partit de Champions contra el Dinamo de Kíev, a domicili. Va ser titular i va jugar els 90 minuts.

Culer de bressol

Del Benjamí B fins al primer equip, passant per totes les categories inferiors del FC Barcelona des de la temporada 2007/08, quan tenia 8 anys. Aquest és el recorregut que ha fet Óscar Mingueza com a culer, una autèntica vida de blaugrana i una trajectòria de rècord. 

Un camí sencer de barcelonista que li ha valgut per créixer. Com a persona i com a jugador. Un futbolista de present i de futur que aglutina qualitats futbolístiques pròpies de l’estil blaugrana: joc de combinació, concentració en el tall, precisió en les passades i vocació ofensiva.

Com a curiositat, a més, Mingueza va apuntar una fita en la història blaugrana i en el futbol estatal: juntament amb la seva germana Ari es van convertir en els primers germans que juguen simultàniament en el primer equip femení i en el masculí del mateix club.

Ha estat possible perquè, des que va debutar contra el Dinamo de Kíev a la Champions, Mingueza ha anat tenint protagonisme.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut