Present i futur: Pedri

Present i futur: Pedri

El canari està cridat a marcar el futur del mig del camp del Barça

La fitxa

Nom complet: Pedro González López, 'Pedri'

Data i lloc de naixement: 25/11/2002 (Tegueste, Tenerife)

Arribada al Barça: El 2 de setembre de 2019, el FC Barcelona i Las Palmas arriben a un acord per al traspàs de Pedri. Però el jugador canari no s'incorpora a l'equip culer fins a l'agost del 2020.

Debut amb el primer equip: El 27 de setembre del 2020, en un partit de Lliga al Camp Nou contra el Vila-real. Va sortir al minut 70.

En constant creixement

Tot i la seva joventut, Pedri podria ser considerat no només futur sinó també present del Barça. Perquè ja s’ha convertit en un fix en el mig del camp, gràcies a la seva visió del joc associatiu.

Amb una excel·lent conducció de la pilota i les seves passades mil·limètriques, aquest jove canari està complint el somni que tenia des que era petit: ser jugador del Barça. 

Des del dia del seu debut oficial, el 27 de setembre del 2020, Pedri no ha parat de créixer.

Ja en la seva primera temporada, Pedri va acumular 29 enfrontaments seguits jugant amb el Barça en totes les competicions, rècord aquell curs perquè cap altre jugador blaugrana va encadenar tants partits jugant com a mínim 1 minut.

Un culer de família (el seu avi va fundar la Penya Barcelonista de Tenerife-Tegueste) que ha impressionat tothom. Grans partits a la Lliga, a la Champions o a la Copa que també van cridar l’atenció de Luis Enrique Martínez, que el cita habitualment per a l’absoluta de la selecció espanyola.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut