Leo Messi, el millor jugador del mes de febrer

Leo Messi, el millor jugador del mes de febrer

El crac argentí ha estat escollit com el millor jugador del febrer a la Lliga, on ha marcat en tots els partits que ha disputat

Leo Messi ha estat escollit el millor jugador del mes de febrer a la Lliga. El crac argentí ha completat un mes espectacular, marcant un total de 7 gols en només cinc partits de Lliga, havent marcat en totes les jornades disputades al mes de febrer. 

El '10' blaugrana va marcar doblets contra l'Alabès i l'Elx, i un gol davant Betis, Cadis i Sevilla. A més, durant aquest mes també va disputar dos partits de Copa (contra Granada i Sevilla) i un de Champions contra el PSG, on també va marcar de penal.

A part dels 7 gols a la Lliga, durant el mes de febrer també ha repartit dues assistències en la competició lliguera: una a Dembélé en el triomf contra el Sevilla al Pizjuán i una a Trincao davant l'Alabès al Camp Nou.

Així doncs, set gols i dues assistències en cinc partits en un mes de febrer espectacular de Leo Messi, que continua sumant premis i actuacions memorables. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut