L'Athletic Club, rival a la final de la Copa

L'Athletic Club, rival a la final de la Copa

Els de Marcelino García Toral s'han imposat al Llevant 1-2 i en un resultat global de 2-3 i seran el rival dels de Ronald Koeman el 17 d'abril

El FC Barcelona ja coneix el seu rival a la final de la Copa del 17 d'abril. Finalment serà l'Athletic Club, després de la victòria dels de Marcelino García Toral contra el Llevant. Un partit de semifinals en què els gols de Raúl García i Álex Berenguer han servit per capgirar el gol inicial de Roger Martí i imposar-se per un global de 2-3, tenint en compte l'1-1 del partit d'anada disputat a San Mamés.

D’aquesta manera, serà la novena vegada que el Barça i l'Athletic Club es trobin en la final de la competició. En sis ocasions el Barça s'ha imposat i en dues ha estat el conjunt de Bilbao que s'ha imposat a la gran final.

El Barça lluitarà per la seva 31a Copa

El Barça va accedir a la final després d'imposar-se al Sevilla 3-0 en un gran partit dels culers i amb un penal aturat per Ter Stegen. Un resultat, aconseguit després de disputar-se una pròrroga, que permetia als de Ronald Koeman guanyar les semifinals amb un resultat global de 3-2.

D'aquesta manera, el Barça disputarà la 10a final en 13 temporades. A més, aquesta classificació acreix un rècord històric. Perquè és la vegada número 42 que els blaugranes certifiquen la seva presència a la final. 

En la final del 17 d'abril el Barça buscarà aixecar la 31a Copa de la seva història i reforçant la seva condició d'equip amb més títols en aquesta competició. Un trofeu que els culers no guanyen des del curs 2017/18.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut