Rècord de partits a la Lliga: Messi iguala Xavi

Rècord de partits a la Lliga: Messi iguala Xavi

Tots dos sumen ara 505 compromisos oficials a la Lliga, rècord a la història del FC Barcelona

Nou partit i nou rècord per a Lionel Messi. El crac argentí disputarà, contra l’Alabès, el seu partit número 505 a la competició de Lliga, igualant el rècord històric de Xavi Hernández. En clau blaugrana, tanca el podi Andrés Iniesta, que va disputar-ne un total de 442.

Aquests 505 partits de Messi a Primera Divisió, al llarg dels quals ha marcat 459 gols i ha repartit 186 assistències, fan que entri també al Top-10 històric de la competició. Tenint en compte tots els equips de la Lliga, qui lidera aquest rànquing històric és l’exblaugrana Andoni Zubizarreta, que va disputar 622 partits a Primera entre Athletic Club, Barça i València. 

Per darrere seu estan Joaquín (encara en actiu), Raúl González, el també exblaugrana Eusebio Sacristán, Paco Buyo, Manolo Sanchís, Iker Casillas i Sergio Ramos, també en actiu i que suma 507 partits a Primera.

Un altre rècord a la vista

El de partits jugats a la Lliga no és l’últim rècord en què Messi pot superar Xavi en les properes setmanes. De fet, només li falten vuit partits per igualar-lo en una de les classificacions històriques més emblemàtiques: la de partits totals disputats amb el primer equip del Barça. Des del 2015, Xavi lidera aquesta estadística amb 767 partits vestit de blaugrana, mentre que ara Messi suma ja 759 compromisos oficials amb el Barça.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut