De Jong: “Em sento còmode, però encara tinc marge de millora”

De Jong: “Em sento còmode, però encara tinc marge de millora”

L’holandès ha parlat del seu rendiment i de l’actualitat de l’equip en una entrevista amb el programa ‘Onze’ de TV3

Frenkie de Jong es troba en un còmode moment com a jugador del FC Barcelona. Amb llibertat sobre el camp, suma 5 gols i 4 assistències aquesta temporada i està sent una peça bàsica en els esquemes de Koeman. Per parlar sobre la seva situació personal i la de l’equip, De Jong ha atès TV3 i el programa ‘Onze’, on l’holandès ha comentat que encara “tinc marge de millora”

“Sento que estic bé i còmode en l’equip, que l’entrenador em dóna molta confiança, però sé que encara he de demostrar més la meva qualitat”, ha comentat, a banda d’afegir: “Tot i que per al meu joc no és tant important, és veritat que estic marcant més gols i, quan la gent veu que marques, sembla que llavors tot vagi més bé. Però ara ho de mantenir en el temps i he d'allargar aquest bon moment. Espero seguir creixent i millorant”.

A més, De Jong ha parlat sobre els següents temes destacats:

Sobre l’estat de l’equip

“L’equip està bé. Hem millorat molt i hem crescut durant aquests mesos”.

“Últimament estem jugant més amb un 4-3-3, però aquí el que se’ns demana és que juguem bé a futbol. Crec que no importa el sistema sempre i quan guanyem i demostrem un bon nivell futbolístic”.

La Lliga i la Champions

“Des de l’inici de la temporada estem treballant molt i bé en els entrenaments. Ha estat ara en l’inici d’aquest 2021 quan hem començat a guanyar partits, tenir una regularitat. Hem de seguir així i al final de la temporada ja veurem com acaba la Lliga. Mai se sap què pot passar”.

“El del PSG serà un partit molt complicat, perquè tenen molta qualitat. Però nosaltres també. Serà un duel interessant”

Jugar sense públic

“Trobem a faltar la nostra gent, especialment al Camp Nou. Però cada cop estem més acostumats. Malgrat tot, volem que l’aficionat torni als estadis com abans millor”.

Leo Messi

"M'agradaria que Messi continués l'any vinent amb nosaltres. Va ser un dels factors que va influir en la meva decisió de venir al Barça”.

“Porta 15 anys sent el millor jugador del món. Quan jo en tenia 12, ell ja era el millor jugador del món i encara ho és. Poder jugar al seu costat és fantàstic."

Pedri

“Pedri té molta qualitat. És humil i treballa molt. I només té 18 anys. Té un gran futur per endavant. De fet, ja és un gran jugador amb una enorme qualitat”.

La seva aclimatació a Barcelona

“Gaudeixo molt del dia a dia, amb els meus companys, als entrenaments”

“El temps aquí és molt bo, igual que la gent i la ciutat. Ara amb el Covid tot és més complicat, perquè la família i els amics no poden venir a veure’ns, però estem molt contents i feliços” 

El seu fitxatge pel Barça

“Vaig preguntar a Koeman i em va explicar coses positives sobre el Barça, la ciutat i la gent”

“Jo volia fitxar pel Barça, però al principi tenia el sentiment que el Club em volia però no per ser clau. I això em va fer dubtar al principi, perquè jo estava jugant a l’Ajax, m’ho passava bé, estàvem a la Champions... No ho tenia clar. Però al final em van convèncer i no em vaig equivocar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut