Pedri: “

Pedri: “"Espero poder triomfar molts més anys aquí"

El jove jugador blaugrana repassa l’actualitat blaugrana i els seus primers mesos al Club en una entrevista a AP News

Pedri desprèn joventut, calma i il·lusió. El de Tegueste ha repassat l’actualitat culer en una entrevista a AP News, en la qual ha destacat Andrés Iniesta com el seu gran referent: “Sempre m’ha agradat la forma de jugar d’Andrés Iniesta i la seva forma de ser dins i fora del camp”. A continuació repassem el més destacat.

Andrés Iniesta, el seu referent

“Sempre em va agradar Iniesta i la seva manera de jugar al futbol, per tal com era dins i fora del terreny de joc”.

“Iniesta ha estat la meva referència i he intentat assemblar-me a ell”.

“Alguna cosa es deu haver quedat, crec que he vist tots els vídeos d’Iniesta a Youtube. Per tant, quelcom m’haurà quedat”.

“Hi ha aspectes, però, que els aprens al camp perquè si sents a Leo cridar al camp saps que si li dones la pilota generarà perill i acabarà marcant com sempre”.

El Pedri més personal

"Des de petit he tingut aquesta sensació de calma, i sempre he jugat com aquell noi de Tegueste. Per tant, per què hauria de canviar al Camp Nou?".

"Espero poder triomfar molts més anys aquí, ja que és el que sempre he volgut".

2020-12-22 VALLADOLID-BARCELONA 01-min

L'equip

"Al principi de temporada ens costava més, ara estem tenint més encert de cara a porteria".

"Som el Barça i optem a tot".

Ronald Koeman

“Koeman em va agafar un dia i em va dir que no sabia massa de mi, que gairebé no m’havia vist jugar i que hauria de demostrar-ho als entrenaments”.

“Vaig treure motivació d’aquelles paraules. Sabia que hauria de treballar tan dur com qualsevol per guanyar-me un lloc”.

Leo Messi

“Leo dona consells molt útils, de com has de mantenir-te concentrat, de com jugar els espais entre els defenses i els migcampistes”.

“Sobre la seva possible sortida és la seva decisió i l’únic que puc fer és ajudar-lo mentre estigui aquí i espero que això sigui molts anys més”.

Messi i Pedri
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut