El Rayo Vallecano, rival del Barça als vuitens de la Copa

El Rayo Vallecano, rival del Barça als vuitens de la Copa

L’enfrontament, a partit únic, es jugarà a l'Estadi de Vallecas el proper dimecres, a les 21 hores

Ja tenim rival per a la propera ronda de la Copa del Rei. I, finalment, el sorteig dels vuitens de final ha decidit que sigui el Rayo Vallecano el proper rival del FC Barcelona. L'eliminatòria, a partit únic, es disputarà a l'Estadi de Vallecas el proper dimecres 27 de gener, a les 21 hores.

Així doncs, aquest enfrontament arribarà després del partit d’aquest cap de setmana contra l’Elx i abans de rebre l’Athletic Club al Camp Nou en partit de Lliga.

Cal recordar que el Barça s'ha classificat per als vuitens de final de la competició després d'eliminar el Cornellà, amb dos gols a la pròrroga de Dembélé i Braithwaite (0-2).

Només un precedent de Copa

El Rayo Vallecano i el FC Barcelona són vells coneguts. Però a la Lliga, on s'han vist les cares en 36 ocasions, amb 24 victòries blaugrana, 8 empats i 4 derrotes. L'últim enfrontament és de la temporada 2018/19, quan el Barça va guanyar 2-3 a Vallecas.

A la Copa, però, els dos equips només s'han enfrontat en una ocasió, amb Helenio Herrera a la banqueta blaugrana. Va ser la temporada 1980/81, als quarts de final i a doble partit, amb un 0-3 a Vallecas i un 3-1 al Camp Nou.

Candidat a jugar el play-off d'ascens

Aquesta temporada, el Rayo Vallecano somia en tornar a Primera. De moment, és candidat a jugar el play-off d'ascens. Ocupa la quarta posició, amb 37 punts i 11 victòries. Entrenats per Andoni Iraola (la temporada passada va arribar a les semifinals de la Copa amb el Mirandés), aquest curs ja ha eliminat l'Elx (2-0), l'Haro Deportivo (1-3) i el Terol (2-3).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut