Comencen a preparar la final

Comencen a preparar la final

El primer equip de futbol s’ha exercitat al camp Tito Vilanova abans de viatjar aquest dissabte a Sevilla

Un cop superada la semifinal davant la Real Societat, els homes de Ronald Koeman han tornat als entrenaments aquest divendres al matí. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els jugadors que van ser titulars contra la Real Societat han fet treball de recuperació post partit, mentre que la resta han fet un partit d’entrenament contra una barreja de jugadors del Barça B i del Juvenil A.

El proper entrenament serà aquest dissabte a les 18 hores a l’estadi de La Cartuja de Sevilla. Abans de la sessió, un jugador i el tècnic Ronald Koeman compareixeran telemàticament en roda de premsa des de la sala de premsa de l’estadi de La Cartuja com a prèvia de la final de la Supercopa d’Espanya contra l’Athletic Club que tindrà lloc el proper diumenge a les 21 hores.

L’equip viatjarà aquest dissabte al matí a Sevilla amb la totalitat de la plantilla. Després de la sessió d’entrenament a l'estadi de La Cartuja es farà pública la llista dels 20 jugadors convocats per a la final.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut