Messi ja és Pitxitxi en solitari

El ‘10’ signa un nou doblet i se situa al capdavant de la classificació de màxims golejadors amb 11 gols, per davant de Gerard Moreno (10)

Leo Messi ha posat la directa. A Granada ha signat un nou doblet i s’ha enfilat, amb 11 gols, fins al capdavant de la classificació de màxims golejadors de la Lliga. Supera Gerard Moreno (10 gols), Iago Aspas i Luis Suárez (tots dos amb 9).

Està en ratxa l’argentí, que abans del partit de dimecres a San Mamés duia 7 gols i ara, quatre dies i dos partits després, ja en suma 11 i torna a posicionar-se com a principal favorit per guanyar el Trofeu Pitxitxi. En cas d’assolir-lo, seria el seu vuitè...

15 temporades fent 10 gols a la Lliga

Les dues dianes al camp del Granada l’han permès superar, per 15a temporada consecutiva, la barrera dels 10 gols a la Lliga. És un registre que mai cap altre jugador ha assolit al llarg de la història de Primera Divisió.

Ha estat, en definitiva, una tarda rodona per al ‘10’, que ha tornat a retrobar-se amb un gol de falta i ha pogut gaudir d’uns minuts de descans. Koeman l’ha substituït a mitja hora del final, amb 0-4 al marcador, per donar entrada Martin Braithwaite en el seu lloc. Espera un nou repte: la Supercopa d’Espanya.