Messi: “El Barça és la meva vida”

Messi: “El Barça és la meva vida”

En una entrevista a La Sexta, el capità barcelonista ha parlat distesament d'una infinitat de temes. El Club, el futur, els seus fills, la pandèmia, etc.

Messi parla i tothom escolta. En una entrevista a La Sexta, el sublim futbolista argentí ha repassat el passat, present i futur en clau blaugrana. També ha tingut temps per parlar d'altres temes com els seus fills o la pandèmica. 

A continuació repassem les declaracions més destacades del 10 barcelonista. 

Un sentiment sempitern cap al Barça

"El Barça és la meva vida. Estimo el Barça i Barcelona. Sempre ho he donat tot per a aquest Club"

"Ho sento tot per aquesta samarreta. Barcelona és la meva vida. He crescut tant al Club com a la ciutat. Aquí ho he après tot. El Club m'ho ha donat tot, m'ha format com a futbolista i com a persona. Tinc una relació d'amor amb el Barça i amb la ciutat"

L'arribada al Club

"Va ser un moment difícil, ho vaig deixar tot enrere. La meva vida va canviar per complet. Però només pensava a intentar aconseguir el meu somni. I per això m'enfocava en els entrenaments, en els partits i en el col·legi. I, a poc a poc, vaig anar fent les amistats"

El futur, per decidir 

"Estic centrat en els sis mesos de competició que tenim per endavant. Ara per ara no seria bo dir què faré al final de temporada, i tampoc ho sé tampoc. Ara l'important és pensar en l'equip i guanyar títols al final de temporada"

"És impossible que marxi al Madrid o a l'Atlètic de Madrid. Sempre he dit que m'agradaria gaudir de l'experiència de viure als Estats Units. Però no sé si passarà o no"

"Si algun dia marxo, m'agradaria tornar al Barça i a Barcelona. Quan em retiri, m'agradaria tornar al Club per aportar el meu coneixement"

El projecte de Koeman 

"Amb Koeman se li ha donat una serietat i una idea a l'equip i al Club. Està fent les coses molt bé, ha sigut un gran encert. Ara bé, no és una situació fàcil perquè hi ha gent nova i jove. Però a poc a poc, anem creixent"

"Estic il·lusionat i amb ganes. Tinc ganes de lluitar per tots els títols"

Estic il·lusionat i amb ganes

Messi

L'actual plantilla 

"Hi ha molta gent nova. Tenim diferents cultures i fa més difícil unir el vestuari, però a poc a poc ho anem fent i anem creixent"

"No tinc cap problema amb Griezmann. La relació és bona, prenem mate junts; al vestidor i en els viatges"

El PSG, pròxim rival a la Champions

"Parlo amb Neymar. L'última conversa que vam tenir va ser sobre el sorteig de la Champions. No volíem el PSG com a rival i el PSG tampoc ens volia a nosaltres, perquè som un equip respectat per la història que tenim. Serà un partit igualat" 

La figura de Maradona 

"La seva mort va ser una cosa terrible. Va ser una bogeria, no m'ho esperava"

"La gent de Newell's em va regalar la samarreta de Maradona, la tenia guardada i em va semblar el moment adequat per ensenyar-la. El gol va ser estrany, no tenia molta efectivitat de cara a porta en els partits anteriors, i la va aparèixer en una jugada aïllada"

a07f40d8-00cb-47dd-8579-c0f66131fd61

Els fills 

"M'agrada estar amb els meus fills. M'agrada quan em demanen jugar a futbol o a alguna cosa que tingui relació amb l'esport. Gaudeixo de tot amb ells. M'encanta passar temps amb ells"

La pandèmia 

"No vivim en una bombolla, vivim la realitat com qualsevol altre. A mi m'agrada informar-me i estar al corrent"

"Espero que l'any que ve sigui millor per a tots i que a poc a poc anem sortint d'aquesta situació"

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut