Leo Messi rep el premi Pitxitxi 2019/20

Leo Messi rep el premi Pitxitxi 2019/20

L’astre argentí ja té el guardó que l’acredita com a màxim golejador de la temporada passada, amb 25 gols

Leo Messi suma un altre guardó a la seva vitrina de trofeus. Aquest cop, el premi Pitxitxi de la temporada 2019/20, que s’entrega cada any a la gala dels Premis de Futbol de Marca. En aquesta ocasió, i a causa de la pandèmia, la cerimònia s’ha fet de forma virtual. 

Un guardó que rep el màxim golejador de la temporada a la Lliga i que l’argentí va aconseguir per setena vegada en la seva carrera, després d’anotar 25 gols en 33 partits

Trofeu històric, perquè va permetre que Messi superés Telmo Zarra, que té sis Pitxitxis.

A més, amb aquest quart premi com a màxim golejador de forma consecutiva, el ‘10’ del Barça iguala la gesta del davanter mexicà Hugo Sánchez, que va assolir-lo quatre cursos seguits. En el seu cas, però, primer va fer-ho amb l’Atlètic de Madrid (1984/85) i les tres següents temporades amb el Reial Madrid (1985/86, 1986/87 i 1987/88).

L’entrega del trofeu Pitxitxi ha estat duta a terme pel director de Marca, Juan Ignacio Gallardo, que a més li ha regalat un marc amb la portada del diari posterior a l’homenatge que Messi va fer a Maradona.

mini_2020-12-03 MESSI PICHICHI 30

“Mai vaig imaginar que n’aconseguiria tants”

Leo Messi ha volgut agrair el premi, un any més, i ha comentat que “mai vaig imaginar que n’aconseguiria tants i podria superar Zarra; és una alegria molt gran”. Unes declaracions fetes a Luis Fernando Rojo, redactor del diari Marca, amb qui ha analitzat l’actualitat blaugrana.

“Lluitarem fins al final per guanyar-ho tot. No vam començar bé, però poc a poc anem creixent. Ara l’important és aconseguir una ratxa d’unes quantes victòries consecutives per poder ser a dalt”, ha comentat, a banda de desitjar que tot torni a la normalitat. Tant de bo puguem veure de nou la nostra gent”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut