Araujo & Mingueza: solvència demostrada

Araujo & Mingueza: solvència demostrada

Els dos centrals han perdut només un dels 11 partits que han disputat junts com a titulars

Contra la Reial Societat Ronald Koeman va apostar per una parella de centrals inèdita aquesta temporada: Ronald Araujo i Òscar Mingueza. Era la primera vegada que tots dos coincidien sobre la gespa amb el primer equip... tot i haver jugat sovint plegats amb el Barça B. I al filial blaugrana van demostrar que són una parella més que solvent.

7 victòries, 3 empats, 1 derrota

Nascuts amb dos mesos de diferència l’any 1999, tots dos van compartir la seva primera titularitat junts en un derbi de filials a la temporada 2018/19. Aquell primer partit junts, guanyat per l’Espanyol per 1-0, va ser l’únic que Araujo i Mingueza van perdre compartint titularitat.

Des d’aquell dia, el balanç ha estat pràcticament impecable: sis victòries i tres empats amb el Barça B, que se sumen a la victòria assolida aquest dimecres contra la Reial Societat (2-1), havent assolit el 72% dels punts en joc. Contra la Reial Societat tots dos van brillar amb llum pròpia, convertint-se en els jugadors blaugranes amb més recuperacions (només superats per Jordi Alba).

Cinc victòries consecutives

Ara Araujo i Mingueza encadenen una ratxa victoriosa de cinc partits consecutius guanyant sempre que tots dos són titulars: amb el Barça B la temporada passada van superar el Castelló (2-1), La Núcia (3-1), l’Espanyol B (2-0) i el Badalona (2-0) i amb el primer equip ja han sumat una victòria més contra la Reial Societat (2-1). Que duri la ratxa...

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut