Sergio: “És un orgull arribar a una xifra tan especial

Sergio: “És un orgull arribar a una xifra tan especial"

El migcampista blaugrana valora el seu nou rècord, que el situa com el quart jugador amb més partits en la història del Club

El triomf davant la Reial Societat va ser un partit molt especial per a Sergio Busquets. El migcampista blaugrana va disputar el seu partit número 594 amb el primer equip culer, i es va convertir en el quart futbolista amb més partits oficials en la història del Club, superant els 593 d’una altra llegenda com Carles Puyol.

El segon capità barcelonista ha explicat que “és una xifra molt especial, sóc del Barça des de petit, és el meu Club, el millor del món. Estar al costat de jugadors tan importants a la història del Club com Puyol, Iniesta, Messi o Xavi per mi és un orgull, em fa molta il·lusió. És un reconeixement a tots els anys que portem aquí, al meu treball. Això sempre quedarà per la història. Estic molt content”.

Així doncs, Sergio es situa entre els quatre jugadors amb més partits de la història del FC Barcelona i només té per davant a tres llegendes més: Andrés Iniesta (674), Leo Messi (747) i Xavi Hernández (767). A més, es troba a només sis partits d’arribar a una xifra llegendària com són els 600 partits.

El ‘5’ culer va ser titular i va disputar 67 minuts en el triomf contra la Reial Societat, sent peça clau al mig del camp barcelonista i celebrant aquesta xifra històrica amb una victòria molt important.

Un palmarès d'or

Sergio Busquets ha viscut l'època daurada de l'FC Barcelona, i en les 13 temporades que acumula al primer equip, el migcampista ha aconseguit 3 Lligues de Campions, 8 Lligues, 6 Copes del Rei, 6 Supercopes d'Espanya, 3 Mundial de Clubs i 3 Supercopes d'Europa, a més d’haver marcat 15 gols i repartit 30 d'assistències.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut