Sergio, amb un esquinç del lligament lateral extern del genoll esquerre

Sergio, amb un esquinç del lligament lateral extern del genoll esquerre

Els Serveis Mèdics del Club han confirmat el diagnòstic del migcampista, que es va lesionar durant el partit d’Espanya contra Suïssa

El jugador del primer equip Sergio Busquets ha estat visitat pels Serveis Mèdics del Club aquest matí i es confirma el diagnòstic d'esquinç del lligament lateral extern del genoll esquerre. És baixa i l'evolució en marcarà la disponibilitat.

El migcampista blaugrana, convocat per Espanya en aquest finestra de partits de seleccions, es va lesionar durant l’enfrontament del passat dissabte contra Suïssa, en el partit de la Lliga de les Nacions.

Cal recordar que aquesta temporada, amb el Barça, Sergio ha disputat un total de 8 partits com a titular, 10 en total: 7 de Lliga i 3 de Champions. Amb la selecció espanyola, el blaugrana va disputar els partits de Nations League contra Alemanya i Suïssa, així com l’amistós contra Portugal, amb un total de 208 minuts.

Tercera sessió de la setmana

Mentrestant, al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat per seguir preparant el duel d’aquest dissabte contra l’Atlètic de Madrid.

A l’espera de la reincorporació dels internacionals, la sessió ha comptat amb Ter Stegen, Piqué, Aleñá, O. Dembélé, Riqui Puig, Neto, Coutinho, Jordi Alba, Matheus, Umtiti i Junior, de la primera plantilla, i d’Arnau Tenas, O. Mingueza i Ramos Mingo, del filial.

Ara el proper entrenament dels jugadors de Ronald Koeman serà aquest dijous, a partir de les 17h de la tarda.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut