10 anys del debut de Sergi Roberto

10 anys del debut de Sergi Roberto

Aquest dimarts 10 de novembre es compleixen 10 anys que el de Reus va disputar els seus primers minuts amb el primer equip blaugrana contra el Ceuta

El 10 de novembre del 2010 és un dia que Sergi Roberto de ben segur mai oblidarà. I és que el de Reus va debutar oficialment amb el primer equip blaugrana. Era un partit de setzens de final de la Copa del Rei al Camp Nou davant el Ceuta, corresponent al partit de tornada. Sergi Roberto va saltar al terreny de joc al minut 65, amb tan sols 18 anys, en el lloc de Maxwell en un partit que va finalitzar 5-1.

En aquell dia, Sergi Roberto lluïa el dorsal 28. Ara, 10 anys després és un jugador consagrat en el primer equip i que a més ha conquerit 22 títols en aquest temps amb el primer equip: 5 Lligues, 2 Champions, 5 Copes del Rei, 2 Mundial de Clubs, 2 Supercopes d’Europa i 5 Supercopes d’Espanya.

Jugador del primer equip oficialment des del curs 2013/14 Sergi Roberto ha disputat 293 partits i ha marcat 10 gols. El més recordat sense cap mena de dubte és el de la remuntada contra el PSG al Camp Nou. El reusenc va marcar el definitiu 6-1 que va fer saltar a tots els culers del seient en una nit màgica gravada a la ment de tots els barcelonistes. A més, des del curs 2018/19 Sergi Roberto és el quart capità.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut