Dest: “Va ser molt especial jugar el millor partit del món”

Dest: “Va ser molt especial jugar el millor partit del món”

El jove lateral blaugrana parla del seu debut al Clàssic i també de tota l’actualitat del conjunt culer en una entrevista a CBS

Sergiño Dest, un dels protagonistes del passat dissabte al Clàssic, es va convertir en el primer jugador dels Estats Units en disputar, tal i com diu ell, “el millor partit del món”. El lateral blaugrana ha parlat aquest dijous per a CBS, canal de televisió dels Estats Units. A continuació, repassem les declaracions més destacades del ‘2’ culer:

La Champions

“Estem bé, anem pel bon camí. Ara tenim sis punts i estem contents després del triomf contra la Juve, però el proper partit serà difícil”.

Debut al Clàssic

“Disputar el Clàssic va ser espectacular, tot i que malauradament vam perdre. Però va ser un moment molt especial poder jugar el millor partit del món. M’hauria agradat jugar-lo amb públic, sentir-ho realment... però va ser una gran experiència”.

Adaptació al Barça

“Aquestes setmanes han estat genials, és molt especial per mi ser al millor Club del món”.

“Estic aprenent espanyol i fent classes per parlar l’idioma, i després vull aprendre el català”.

Els títols

 “Vull guanyar la Lliga, la Champions, la Copa... Esperem poder guanyar molts títols, estem amb els millors jugadors del món”.

Fitxatge pel Barça

“Tenia opcions d’altres equips, però el Barça és l’equip més gran del món, l’equip dels meus somnis. Tenia bon ‘feeling’ amb aquest Club, volia venir a formar part d’un nou projecte amb joves jugadors”.

Leo Messi

“És increïble tenir a Messi com a company. És molt especial jugar amb ell, estar sobre la gespa amb el millor jugador del món”.

La selecció

“Vull jugar el Mundial, espero que ens puguem classificar. Tenim una bona generació i a més tenim un gran entrenador”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut