Pjanić: “Tinc molta il·lusió pel partit contra la Juve”

Pjanić: “Tinc molta il·lusió pel partit contra la Juve”

El migcampista bosnià, que torna a la que va ser casa seva durant quatre cursos, també ha declarat que el conjunt de Torí és un rival “fort i complicat”

Miralem Pjanić, un vell conegut per a la Juventus. El migcampista bosnià torna a Torí, ciutat que l'ha vist jugar les darreres quatre temporades amb la samarreta bianconera. Ara, amb l'elàstica del FC Barcelona, el culer espera “ajudar l'equip davant un rival complicat”. 

A continuació, repassem les declaracions més destacades de Pjanić en la prèvia de la jornada 2 de la fase de grups de la Champions. 

El retorn al Juventus Stadium

“Estic emocionat i feliç. Vaig passar-hi quatre anys de molt bons records”

RUIZ6158-min

El rol al Barça 

“Sempre vull jugar. M'estic adaptant, ja que vaig arribar una mica més tard a causa del coronavirus. Però ara ja estic bé i a disposició de l'entrenador”

“Estic al Barça per ajudar, tant a la Champions com a la Lliga. Entreno bé, crec que puc aportar coses; espero la decisió de Koeman per fer-me jugar”

“Donaré el màxim per fer coses rellevants i importants per al Barça, tal com vaig fer per a la Juventus”

L'equip

“L'equip té la suficient qualitat per a fer coses exitoses. En Lliga no estem on volem, però la temporada és molt llarga”

L'elenc de Pirlo

“És un rival molt fort i, per tant, serà un partit difícil. Serà un partit dur, però el nostre objectiu és jugar al màxim nivell per aconseguir els tres punts”

“Conec molt bé la Juventus. Espero el partit amb molta il·lusió”

Leo Messi 

“Messi és el millor de tots els temps i és un privilegi jugar al seu costat. És una oportunitat única haver jugat al costat de Messi i Cristiano”

Griezmann

“Griezmann és un golejador i un gran jugador. Estic segur que ho farà bé en els pròxims partits. Quan comenci a fer gols, serà molt important per a l'equip”

Les grades buides

“Ens agradaria jugar partits amb públic. Esperem que se superi aquest situació com més aviat millor”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut