Pedri: “Jugar un Clàssic o debutar a la Champions seria un somni fet realitat

Pedri: “Jugar un Clàssic o debutar a la Champions seria un somni fet realitat"

El jove jugador blaugrana assegura en una entrevista a Sport i Mundo Deportivo que es centra "en treballar i gaudir diàriament del futbol”

Pedri és un dels reforços del Barça per aquesta temporada, però ha viscut el Barça des de ben petit. El jove jugador canari repassa els primers mesos al Club, les seves sensacions, com veu l’equip i els propers reptes en una entrevista a Sport i Mundo Deportivo. A continuació repassem el més destacat.

Els primers mesos al Barça 

“El primer dia estava molt nerviós per veure i saludar els meus ídols. Era un somni que tot nen volia complir”.

“Venia a intentar treballar i millorar cada dia. Estic molt feliç per com estan sortint les coses i espero que segueixi així. Vull seguir treballant per millorar cada dia i tenir tants minuts com sigui possible”.

Ronald Koeman

“És un tècnic que posa molta intensitat. Personalment m’agrada molt, pressionar ràpid la pilota després de perdre la pilota, es veu que cuida tots els detalls”.

“L’entrenador em demana que sigui jo mateix, que faci el meu joc, és el que venia fent amb el Las Palmas. M’agrada jugar entre línies i girar-me per anar de cara contra els centrals. En això crec que puc ajudar bastant a l’equip”. 

mini_OtroFCB-SEV04102020_pic_2020-10-05otrobarcelona-sevilla17

El vestuari

“Som un equip i hem d’anar a una, recolzant-nos els uns als altres per tal que els veterans ensenyin als joves per tal que puguin deixar el llegat que ells han deixat”.

“Amb qui he tingut més afinitat és amb Trincao, ja que vam estar entrenant en solitari pel Covid, vam arribar igual i vam estar en el mateix hotel. També parlo molt amb Riqui Puig o Iñaki Peña perquè coincidim a la selecció”.

“Tots em tracten molt bé. Em pregunten com estic, em diuen que segueixi gaudint i això per un nen és molt important, perquè l’omple de força per seguir corrent i treballant. El que més em remarquen és que no deixi de treballar perquè amb esforç s’aconsegueix tot”.

Leo Messi

“La relació amb Messi és molt bona des del primer dia”.

“Jugar amb ell és una altra cosa, ja sabem tot el que fa dins el camp i hem de gaudir d’ell i aprendre tot el que es pugui”.

mini_Entrenamentprimerequip070920_pic_2020-09-07entreno77

El joc de l’equip

“El que més m’ha sorprès és el ritme de joc. Es nota molt en els entrenaments, com corre la pilota és molt diferent al que estava acostumat”.

“Estic content per la manera com estem afrontant els partits, fent bones actuacions”.

“Porto tota la meva vida veient el joc de toc del Barça. Adaptar-se és més fàcil si ho has vist de petit. De vegades em sento una mica com un jugador format aquí, ja que he viscut el Barça des de petit i això sempre et queda”.

“De mitjapunta és la meva posició ideal, però m’és igual jugar per les bandes. Jugo on em digui l’entrenador”. 

La seva visió del futbol i els reptes

“En el futbol la por s’ha de deixar fora perquè és quelcom que no t’ajudarà dins del camp. Les coses surten millor quan un està tranquil”.

“Només em centro en treballar. El millor és no posar-se metes i seguir gaudint del futbol”.

“Debutar a la Champions o jugar un Clàssic és el somni de tots els nens, seria el millor que em podria passar, però primer tenim el partit contra el Getafe i volem els tres punts”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut