Ansu Fati, millor jugador del mes de setembre a la Lliga

Ansu Fati, millor jugador del mes de setembre a la Lliga

El jove davanter blaugrana ha marcat ja tres gols a la Lliga i ha deixat grans detalls durant les primeres jornades

Ansu Fati ha estat escollit el millor jugador del mes de setembre a la Lliga. El davanter blaugrana ha iniciat la temporada a un gran nivell, marcant un espectacular doblet davant el Vila-real i també marcant un gran gol a Balaídos contra el Celta.

El partit contra el conjunt groguet del passat 27 de setembre (4-0) va ser una de les millors actuacions del jove futbolista de la Masia: va marcar els dos primers gols i va provocar el penal del tercer gol, obra de Leo Messi. Pel que fa a la resta de partits, ja però al mes d'octubre, Ansu va obrir el marcador en el treballat triomf a Vigo (0-3) amb un magnífic gol, i a més, va realitzar també una bona actuació en l'empat contra el Sevilla.

mini_2020-10-01 CELTA-BARCELONA 35

Així doncs, primer mes de competició i primer premi que es queda a Can Barça, amb Ansu Fati com a guanyador. Actualment, el jugador es troba concentrat amb la selecció absoluta espanyola, i la propera setmana, Ansu tindrà un nou compromís amb el Barça: la visita al camp del Getafe en la 6a jornada del campionat lliguer. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut