Confirmats els dorsals d’Aleñá, Pedri i Trincao

Confirmats els dorsals d’Aleñá, Pedri i Trincao

Els tres joves culers lluiran el 6, el 16 i el 17, respectivament, durant aquesta nova temporada 2020/21

Nous dorsals confirmats al primer equip. Després que es concretés el número que lluiran a l’esquena alguns jugadors com Griezmann (7), Pjanic (8) o Coutinho (14), ara ha estat el torn de tres culers més. Aleñá portarà el dorsal 6, Pedri el 16 i Trincao el 17.

Tant Carles Aleñá com Francisco Trincao ja havien han lluït els seus futurs dorsals durant la pretemporada, mentre que Pedri als amistosos havia portat el ‘27’. Així doncs, tots tres jugadors confirmen els seus dorsals per a la temporada 2020/21 amb el primer equip.

En el cas d’Aleñá, serà el cinquè dorsal amb el qual juga amb el primer equip: va debutar amb fitxa del filial amb el ‘28’, posteriorment va compaginar el primer equip i el filial lluint el ‘26’, després va passar a ser jugador del primer equip i va lluir el ‘21’, i el curs passat, va cedir el seu dorsal a De Jong i ell va agafar el ‘19’. Ara, serà el torn de lluir el ‘6’, un dorsal que han portat futbolistes històrics del Club com Xavi Hernández o Davi Alves.

Pel que fa a Pedri, el jove futbolista canari portarà el ‘16’ a l’esquena, dorsal que va quedar lliure el mes de gener passat quan Wague va marxar cedit al mercat d’hivern. Un número amb el que també van començar futbolistes com Xavi Hernández o Sergio Busquets abans d’agafar els seus dorsals definitius.

Finalment, Trincao portarà el ’17’ que ha estat lluint durant la pretemporada. Un número que el curs passat va ser propietat Griezmann, i que anteriorment també ha estat en el poder d’altres davanters com Pedro Rodríguez, Gio Dos Santos o Paco Alcácer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut