Suárez: “Marxo orgullós, he entrat en la història del Club”

Suárez: “Marxo orgullós, he entrat en la història del Club”

El davanter uruguaià s'ha acomiadat, emocionat, i ha expressat que ha viscut "sis anys espectaculars i meravellosos" com a blaugrana

L'etapa de Luis Suárez al Barça ha acabat. Però el seu llegat serà etern. El davanter uruguaià marxa després de “sis anys espectaculars i meravellosos” durant els quals ha entrat en la història del Club. El tercer màxim anotador de les memòries blaugranes no ha pogut contenir les llàgrimes en el seu discurs de comiat. “S'acaba una etapa de la qual estic molt orgullós. Els meus fills m'han vist marcar gols, guanyar trofeus i jugar amb futbolistes extraordinaris i sobretot amb el millor jugador del món”, ha exposat el de Salto.

Emocionat, també ha mostrat el seu agraïment al barcelonisme: “vull agrair a l'afició l'afecte que m'ha brindat, no l'oblidaré. I també agrair el treball de tot l'staff que treballa dia a dia. Hi haurà un culer més allà on vagi”. 

Els millors moments al Barça

“He viscut molts moments que em quedaran en el record. La primera Lliga, la Champions, jugar amb jugadors meravellosos. Ha estat increïble”

“He experimentat sis anys espectaculars i meravellosos que sempre recordaré. També pels companys i la gent”

“Cal valorar que em sento orgullós d'aquests sis anys que he estat al Club. Estaré sempre agraït al Barça per fer-me viure moments meravellosos i inoblidables”

Un anotador de bronze  

“Marxo amb la sensació que he complert. No m'imaginava arribar a aquests números. Ser el tercer màxim golejador de la història del Barça (amb 198 gols) no és gens fàcil”

Un jugador sempre combatiu

“Puc fer molta autocrítica, per exemple pel succeït a la Champions. Però no em retrec res. He arribat a jugar amb lesions. Marxo orgullós d'entrar en la història d'aquest Club”

L'amistat amb Messi

“Durant aquests anys Leo s'ha portat de manera espectacular amb mi. Junts, hem ajudat moltíssim el Barça”

“M'he enfrontat contra Leo amb la selecció i això no canviarà la nostra relació”

Suárez-Messi

Agraïments

“Vull agrair al Club des de l'inici. Va confiar en mi des del primer moment”

“Estaré eternament agraït al soci pel suport que m'ha donat des del principi. Sempre m'ha donat suport”

El futur del Barça

“En els entrenaments he vist que hi ha més ganes. Hi ha molts jugadors joves i també jugadors amb experiència. Aquest any hi ha més elements per rotar. Segur que serà un any important per al Barça. Espero que els joves puguin aconseguir coses bones”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut