Pjanić: “Aportaré la meva experiència al servei del grup”

Pjanić: “Aportaré la meva experiència al servei del grup”

El migcampista bosnià, que ha concedit entrevistes a diferents mitjans, també ha expressat que "estic treballant dur per estar a punt el més aviat possible"

Miralem Pjanić està vivint les seves primeres setmanes com a blaugrana. Després d'entrenar per primera vegada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper el passat 12 de setembre i després de jugar el seu primer partit com culer el passat 19 de setembre, el migcampista bosnià ha parlat per a tres diaris esportius: Sport, Mundo Deportivo i L'Esportiu. El nou 8 barcelonista té ganes de començar a competir amb el FC Barcelona. A continuació, repassem les seves declaracions més destacades: 

Els primers dies al Barça

“Les coses estan sortint molt bé. Físicament estic treballant dur per estar a punt el més aviat possible. Tinc ganes que comenci la temporada, tant de bo sigui un bon any”

L'adaptació 

“Una de les meves virtuts és que sempre intento adaptar-me. Sempre dic que aquell que sap jugar a futbol i té la voluntat, s'adapta. I això és el que sempre he intentat, allà on he estat. I no serà diferent al Barça; aportaré la meva experiència al servei del grup”

Koeman

“Treballem amb molta intensitat. Els entrenaments són durs. Ara ens toca demostrar-ho al camp, en el primer partit. Començar guanyant ens donaria molta confiança”
 
“Està molt motivat. És un entrenador molt segur de les seves idees. Ho vam veure amb Holanda, ho va fer molt bé en els últims anys. Està feliç d'haver vingut al Barça i desitjós de demostrar les seves qualitats com a entrenador”

Els nous companys

“Estan molt motivats. Aquest equip vol la revenja. El nostre objectiu és anar pas a pas: començant per la Lliga, que no serà fàcil”

“És un grup molt bo, amb grans campions. Jo seré part d'aquest equip i intentaré donar el màxim per estar disponible per a tots ells durant tot l'any. No veig l'hora”

“He de donar les gràcies a tots. Són bons nois, responsables, amb un gran cor i ells poden comptar amb mi tant al camp com fora d'ell. Seré un company d'equip amb el qual podran comptar sempre”

Els objectius per aquest curs

“L'objectiu és competir per totes les competicions, arribar al mes de març bé físicament i amb tots els jugadors disponibles. Així es podran encarar totes les competicions. La Lliga és molt important, la Copa també i la Champions és el somni de tots”

Messi

“Cada cap de setmana o cada tres dies demostra al camp que és el millor jugador de la història. En els entrenaments també fa jugades que només s'imagina ell. És un jugador extraordinari i la meva voluntat era poder jugar amb aquest campió”

Els llançaments de falta

“Sempre ha estat una de les meves qualitats. Sempre he treballat per això, perquè una falta pot desbloquejar partits complicats i pot resoldre un partit. Sabem que Leo les tira molt bé. Si tinc l'oportunitat, estaré sempre disposat”

L'adéu de Suárez

“És difícil perquè és un dels millors davanters del món. No serà fàcil reemplaçar-lo. El que vingui, o qui jugui en aquesta posició, haurà d'intentar que la seva absència no es noti”

El Clàssic

“Serà impressionant, però el primer que vull és veure de nou els estadis plens, no veig l'hora perquè la gent pugui tornar a les grades, que sigui feliç. És difícil jugar en aquestes condicions”

Bòsnia

“Vaig marxar de Bòsnia quan tenia un any, per la guerra dels Balcans. Però sempre m'he sentit bosnià durant tota la meva vida, les meves tradicions, la meva família, l'idioma que es parlava a casa...”
 
“Estic orgullós de representar un país que ho ha passat malament i d'intentar que la gent se senti orgullosa de Bòsnia. Per als bosnians, és increïble que un ciutadà del seu país jugui al Barça” 

El primer contacte amb el futbol

“Els meus pares van marxar de Bòsnia amb dues maletes cap a Luxemburg, on el meu pare va començar a jugar a futbol. Així vaig començar a viure el futbol. Veia els seus entrenaments i els seus partits. No tenia joguines, la meva única joguina era la pilota. Vaig créixer jugant a futbol”

Les qualitats adquirides a França i Itàlia

“A França vaig aprendre la tècnica i el físic, però també a desenvolupar-me en el màxim nivell. Vaig arribar a Lió als 18 anys i vaig compartir vestidor amb jugadors com Juninho, Benzema, Cris o Govou”
 
“A Itàlia vaig aprendre sobretot tàctica. Vaig tenir grans entrenadors: Luis Enrique, Rudi García, Allegri, Spalletti... També vaig aprendre a estar millor preparat físicament per afrontar tots els partits”
 
“Al Barça espero seguir aprenent. He jugat més de 600 partit, crec que tinc certa experiència, i jugaré amb futbolistes que també coneixen el joc, però vull seguir aprenent”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut