Sergi Roberto: “És important no perdre punts des del principi”

Sergi Roberto: “És important no perdre punts des del principi”

El ‘20’ blaugrana assegura també que el Barça “és més fort” amb Leo Messi a l’equip

Sergi Roberto va repassar l’actualitat del FC Barcelona a pocs dies de l’inici de Lliga al programa ‘Tu diràs’, de RAC1. El ‘20’ blaugrana va assegurar aquest dimarts a la nit que “la gent creu que tot se soluciona al final de temporada però és important no perdre punts des del principi”, conscient de la dificultat dels primers partits de la competició, que seran contra el Vila-real, el Celta, el Sevilla, el Getafe i el Reial Madrid.

Repassem a continuació les declaracions més destacades de Sergi Roberto.

El seu futur al Barça

“No vaig plantejar anar-me’n. A l’estiu sempre sona que hi ha interès d’altres equips. Sempre he dit que si tinc protagonisme a l’equip no se’m passa pel cap marxar”

“És cert que m’agradaria jugar als Estats Units els últims anys de la meva carrera. El Barça és el Club de la meva vida però m’agrada viatjar i m’agradaria viure una experiència a l’MLS”

L’afer Leo Messi

“Vaig arribar a pensar que no seguiria amb nosaltres. És el nostre capità, el millor jugador que ha tingut mai el Barça i la història del futbol i, per tant, jo no m’imaginava un Barça sense en Leo”

“Messi ho ha donat tot per aquest Club. Amb el nivell que ha estat tots aquests anys, és normal que pugui pensar en buscar una altra experiència. Jo creuava els dits perquè es quedés amb nosaltres. Amb ell som més forts”

“Des que he pujat al primer equip, sempre l’he vist amb les mateixes ganes i ambició. És molt professional”

mini_FCBarcelona-GetafeCF2-1J24Lliga1aDivisi20192020_pic_2020-02-15barcelona-getafe59

Riqui Puig

“És una decisió seva. Cada cas és un món. Jo vaig tenir molta paciència. És molt difícil ser al primer equip del Barça”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut