Ter Stegen serà intervingut al tendó rotulià
Ofert per

Ter Stegen serà intervingut al tendó rotulià

La intervenció al porter blaugrana serà a càrrec del doctor Ramon Cugat

El jugador del primer equip Marc ter Stegen serà intervingut demà al tendó rotulià del genoll dret a càrrec del doctor Ramon Cugat. El Club facilitarà més informació un cop finalitzada la intervenció.

És una mesura proactiva que es fa ara per prevenir i preparar-se pel futur, ja que el jugador va tenir algunes irritacions al tendó durant la temporada.

46 partits aquest curs

El porter alemany ha participat en un total de 46 partits aquesta temporada: 36 a la Lliga, vuit a la Champions i dos a la Copa del Rei. A més, ha aconseguit mantenir la porteria imbatuda en un total de 15 ocasions.

Ter Stegen: "Estic tranquil i positiu"

El porter alemany, a través de les seves xarxes socials, ha volgut explicar el procés al que se sotmetrà. “Es tracta d’una intervenció al tendó rotulià del meu genoll. Així ho hem decidit conjuntament amb els metges. Hem parlat de fer una “neteja”, perquè he tingut irritacions durant la temporada”, ha explicat. A més, ha afegit que “necessitaré unes setmanes per recuperar-me i tornar al 100%”, però que està “tranquil i positiu” i que “tornaré aviat”.

Per acabar, ha volgut donar les gràcies “per tot el recolzament que he rebut”. “Ho aprecio molt!”, ha sentenciat.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut