Lenglet:

Lenglet: "Haurem de fer un bon partit per estar a la fase final"

El central blaugrana repassa l'actualitat culer abans del partit de tornada davant el Nàpols al Camp Nou

Clement Lenglet, jugador clau per a la defensa blaugrana des de la seva arribada al Club el 2018, ha parlat per a la UEFA en la prèvia del duel de tornada dels vuitens de final entre el Barça i el Nàpols. Els culers buscaran certificar l'accés a la fase final de Lisboa el proper dissabte al Camp Nou, però davant hi haurà un conjunt italià que ja va posar en dificultats als de Setién a l'anada (1-1). A continuació, repassem les declaracions més destacades del francès: 

El rival

El Nàpols un equip difícil de guanyar, vam empatar 1-1 a l’anada. Per tant, tenim un petit avantatge tot i no ser massa gran. Haurem de fer un bon partit per tal de classificar-nos i viatjar a Portugal. Després lluitarem per arribar el més lluny possible”.

Mertens, referència napolitana

“No vaig poder jugar contra ell a l’anada, però si a la pretemporada. És molt ràpid en els primers tres metres, pot moure’s bé al voltant i li agrada córrer per darrere dels defenses i és letal prop de porteria. Va marcar un bon gol en el partit d’anada”.

Referents

“Sempre m’ha agradat veure com jugaven els defenses, perquè encara que no són el focus d’atenció a la televisió jugadors com Laurent Blanc o Gerard Piqué sempre m’han inspirat, una referència per al meu futur”.

Els seus inicis

“Vaig començar a jugar de migcampista, però quan tenia 11 anys vaig fitxar per un club més gran i van veure les meves qualitats com a defensa”.

Davanters d'Europa

"Lewandowski és un davanter molt habilidós i molt bo de cara a porteria i a l’interior de l’àrea. A més, és molt físic i has d’estar molt atent en tot moment perquè et pot marcar la diferència. Lukaku és molt difícil de defensar, perquè és un jugador gran i amb molta força. Prefereixo no estar massa a prop del seu joc per evitar que doni la volta”.

"Rashford és molt ràpid als primers metres i s’ha d’evitar que encari porteria, mentre que Mané i Salah són dos jugadors explosius que es complementen molt bé amb Firmino, ja que crea espais per als altres dos”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut