Trincão s’acomiada del Braga amb una bona actuació

El jugador portuguès, blaugrana a partir de la temporada vinent, va fer l'assistència en el segon gol del triomf de l'SC Braga contra el Porto (2-1)

Francisco Trincão, jugador del FC Barcelona a partir de la temporada vinent, ha disputat aquest dissabte a la nit el seu darrer partit com a jugador de l'SC Braga. El futbolista portuguès ha participat amb els 90 minuts i una bona assistència en el definitiu 2-1 contra el campió de la Lliga Portuguesa, el Porto. D'aquesta manera, Trincão tanca una bona temporada en què ha demostrat la seva qualitat amb actuacions en les quals ha marcat la diferència, fent assistències als seus companys i marcant gols.

En el partit d'aquest dissabte el Braga va veure com el Porto s’avançava ben aviat en el marcador amb un gol de Matheus Uribe en el minut 6, però a la segona meitat el conjunt local va capgirar el marcador en tan sols 12 minuts, obra de Ricardo Horta i Fransérgio, respectivament. La segona diana servida per Trincao, exhibint la seva qualitat. L'SC Braga acaba tercer a la Lliga portuguesa, amb 60 punts.

Trincao vs Porto

Minuts de qualitat i gols

El futbolista portuguès ha completat un bon curs amb l'SC Braga, marcant gols de qualitat i firmant bons minuts amb la seva rapidesa i habilitat. Trincão ha marcat 9 gols i ha repartit 10 assistències en 40 partits aquest curs amb la samarreta del club portuguès entre Lliga, Copa, Copa de la Lliga i Europa League. A més, aquest curs Trincão ha guanyat la Copa de la Lliga de Portugal, després que el Braga s’imposés al Porto per la mínima (1-0).