De Jong, lesionat al soli
Ofert per

De Jong, lesionat al soli

L’equip de Quique Setién han reprès els entrenaments per preparar el partit contra l’Athletic Club del proper dimarts

En el seguiment clínic de Frenkie de Jong s’ha detectat una lesió al soli de la cama dreta. L’evolució marcarà la disponibilitat del 21 blaugrana, que es troba en la seva primera temporada com a futbolista del FC Barcelona. Aquest curs ha estat un dels jugadors més habituals i ha disputat un total de 38 partits, 27 dels quals a Lliga.

Així doncs, l’holandès només s’ha perdut tres partits de la competició domèstica. L’últim, el d’aquest divendres contra el Sevilla, després de ser baixa per una sobrecàrrega al bessó de la cama dreta.

Retorn a l'activitat

El primer equip de futbol ha tornat als entrenaments aquest diumenge al matí després de la jornada de descans de dissabte per preparar el duel contra l’Athletic Club del proper dimarts al Camp Nou, corresponent a la jornada 31 de LaLiga. Aquest diumenge, els jugadors disponibles del primer equip s’han entrenat quan passaven uns minuts de les 10 del matí al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

El proper entrenament serà aquest dilluns a les 9.30 hores. Després de l’entrenament, el tècnic Quique Setién compareixerà telemàticament en roda de premsa des de la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut