Luis Suárez rep l’alta mèdica
Ofert per

Luis Suárez rep l’alta mèdica

L’uruguaià va haver de ser intervingut del menisc extern del genoll dret el mes de gener passat

Luis Suárez ja té l’alta mèdica. Cent quaranta-set dies després d’anunciar-se que hauria de passar pel quiròfan, el davanter uruguaià ja té el vistiplau dels Serveis Mèdics del Club i podrà estar a la disposició de Quique Setién en el retorn de la competició, el proper dissabte 13 de juny amb el Mallorca - Barça (22 hores).

Cal recordar que Suárez va haver de ser intervingut mitjançant una artroscòpia el 12 de gener per solucionar una lesió al menisc extern del genoll dret. L’últim partit que va jugar va ser contra l’Atlètic de Madrid, a les semifinals de la Supercopa d’Espanya el mes de gener.

Ara, després de més de quatre mesos de baixa, l’uruguaià ja té l’alta mèdica i podrà afrontar el tram final de la competició. Va començar a entrenar-se amb normalitat amb el retorn de l’activitat a la Ciutat Esportiva, el 8 de maig, i es converteix, doncs, en un reforç de luxe per a Quique Setién que, a causa de l’aturada de la competició per la crisi del coronavirus, finalment sí que podrà comptar amb el 9 blaugrana i els seus gols en la lluita final pels títols. 

14 gols en 23 partits

D’aquesta manera, el davanter uruguaià torna amb l’objectiu d’ajudar l’equip i seguir ampliant les seves xifres. Aquesta temporada, de fet, ja ha participat en un total de 23 partits, en els quals ha anotat 14 gols: 11 a la Lliga i tres a la Lliga de Campions.

A més, malgrat perdre’s els últims vuit partits de Lliga disputats, és el tercer màxim assistent de la competició, amb un total de set passades de gol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut