Sumant sessions d’entrenament

Sumant sessions d’entrenament

Messi i Ansu Fati han fet treball específic en el retorn a l’activitat de l’equip

Aquest divendres els homes de Quique Setién han tornat als entrenaments després de la jornada de descans de dijous. Els jugadors disponibles de la primera plantilla de futbol s’han exercitat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb la presència dels jugadors del filial Jorge Cuenca i Kike Saverio, que han tornat a repetir sessió d’entrenament juntament amb els seus companys del B que ja estan en dinàmica de primer equip: Iñaki Peña, R. Araujo, Chumi, Monchu, Riqui Puig, Collado i Ansu Fati. Precisament, Fati ha fet treball específic, com també Leo Messi.

El capità blaugrana té una petita contractura al quàdriceps de la cama dreta. Aquest divendres ha fet treball específic per evitar riscos, ja que queden vuit dies per al primer compromís de Lliga. En els propers dies està previst que torni a treballar amb el grup.

El proper entrenament serà aquest dissabte però amb canvi d’escenari. Els de Quique Setién s’exercitaran al Camp Nou per seguir preparant la tornada a la competició, que cada cop és més prop.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut