Confirmat l'horari del Barça-Leganés

Confirmat l'horari del Barça-Leganés

Els blaugranes rebran la visita del conjunt madrileny el 22 de març a les 21 hores per disputar la jornada 29

Confirmada la data i l’hora del Barça-Leganés. El partit corresponent a la 29a jornada del campionat de Lliga es jugarà el proper diumenge dia 22 de març a les 21 hores al Camp Nou. Una setmana on els culers també disputaran matx intersetmanal. Els de Quique Setién jugaran la tornada dels vuitens de final de la Champions Leauge: Barça-Nàpols, el dimecres 18 de març. Després de l'1-1 projectat a San Paolo, el Camp Nou dictaminarà sentència. Així doncs, aquella setmana l'Estadi viurà dos partits.

Actualment, l'elenc entrenat per Javier Aguirre està en plena lluita per sortir de les places de descens. Dinovè a la classificació de Lliga, el conjunt pepinero està a cinc punts de la salvació. 

Cal recordar que aquest Barça-Leganés serà el tercer precedent de la temporada. En el partit de la primera volta de Lliga a Butarque el resultat va ser de color blaugrana (1-2). En-Nesyri va avançar els locals a la primera meitat, però Suárez i Vidal, a la segona, van capgirar el marcador. El segon duel d'aquesta present temporada el van escriure als vuitens de final de la Copa del Rei. Messi (2), Griezmann, Lenglet i Arthur van materialitzar la golejada (5-0) i el pas culer a la següent ronda de Copa. Un resultat que també va permetre allargar la imbatibilitat blaugrana al Camp Nou contra el Leganés, que mai ha guanyat com a visitant: quatre partits quatre derrotes. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut