Messi, premi Laureus al ‘Millor Esportista de l’Any’

Messi, premi Laureus al ‘Millor Esportista de l’Any’

L’argentí, que comparteix premi amb Lewis Hamilton, fa història i es converteix en el primer futbolista en guanyar aquest guardó

Leo Messi ha guanyat el premi Laureus al ‘Millor Esportista de l’Any’, en una gala que s’ha dut a terme a Berlín. L’argentí, que és el primer futbolista en la història que guanya aquest premi individual, comparteix guardó amb el pilot de Fórmula 1 Lewis Hamilton, que ha aconseguit el mateix número de vots.

Aquest també és el primer empat de la història dels premis, que enguany compleixen el seu 20è aniversari. D’aquesta manera, Messi obté per fi el premi, després d'haver estat nominat anteriorment en cinc ocasions.

El davanter del Barça, que succeeix en el palmarès Novak Djokovic, s’ha imposat a Rafael Nadal, Marc Márquez, el maratonià Eliud Kipchoge i el golfista Tiger Woods.

L’aconseguit aquest dilluns és un nou premi que serveix per acabar d'arrodonir un 2019 exitós, amb la consecució de la Bota d’Or, la Pilota d’Or, el The Best i el Pitxitxi a nivell individual. A banda, el crac argentí va guanyar la Lliga amb el FC Barcelona, i també va arribar fins a la final de Copa i les semifinals de Champions.

En aquest 2020, Messi ja ha assolit les 500 victòries amb el Barça i de moment lidera la taula de gols i assistències a la Lliga.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut