El gol de Messi contra el Granada, guanyador del ‘Goal of the Month’ del gener
Ofert per

El gol de Messi contra el Granada, guanyador del ‘Goal of the Month’ del gener

Els fans han escollit aquesta gran jugada col·lectiva, que es converteix en la primera guanyadora d’aquesta nova iniciativa

Punt final a la votació per buscar el millor gol del mes de gener. Els usuaris del web oficial del FC Barcelona han decidit que el gol de Leo Messi contra el Granada, en un partit que es va jugar al Camp Nou el passat 19 de gener (1-0), sigui el primer guanyador d’aquesta nova acció. Una jugada col·lectiva preciosa, en què intervenen Riqui Puig, Busquets, Griezmann, Arturo Vidal (amb una espectacular assistència de taló) i Messi.

Els altres finalistes d’aquest mes de gener van ser el gol d’Arturo Vidal contra l’Espanyol a l’RCDE Stadium, en el primer partit del 2020 (2-2); el gol de la victòria de Griezmann contra l’Eivissa (1-2); i el gol de Messi contra el Leganés a la Copa, que va tancar la golejada al Camp Nou (5-0).

El 'Goal of the Month' és una iniciativa sorgida coincidint amb l’inici d’any i que consisteix a trobar el millor gol del mes entre les quatre propostes. Els fans hauran de votar pel seu gol preferit en una acció que es repetirà al final de cada mes. Els usuaris que hi participin entraran en el sorteig d’una samarreta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut