Acord amb l'OGC Niça per a la cessió de Wague

Acord amb l'OGC Niça per a la cessió de Wague

El FC Barcelona i el club francès han arribat a un acord per a la cessió del jugador senegalès fins al 30 de juny

El FC Barcelona i l’OGC Niça han arribat a un acord per a la cessió del jugador Moussa Wague fins al 30 de juny.

El conjunt francès es fa càrrec de la fitxa del jugador i té una opció de compra no obligatòria de 10 milions d’euros, més 500 mil euros en variables. En cas que l’OGC Niça fes efectiva la compra del jugador, el FC Barcelona mantindria una opció futura de compra per 15 milions d’euros fins al juny del 2021. Acabada la temporada 2020/21, el club es reserva el dret de tempteig d’una futura venda del jugador.

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Moussa Wague pel seu compromís i la seva dedicació i li desitja molta sort i èxits en el futur.

Cal recordar que Moussa Wague va debutar amb el primer equip el 13 d’abril del 2019, en un Osca-Barça, corresponent a la 32a jornada de Lliga. El senegalès ha disputat un total de sis partits amb el primer equip: quatre a la Lliga i dos a la Champions League. A la competició europea va debutar en els últims instants contra el Borussia Dortmund, fet que va suposar el seu primer partit al Camp Nou, i contra l’Inter de Milà al Giuseppe Meazza. Al palmarès de Wague figura la Lliga aconseguida la temporada 2018/19.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut