Ousmane Dembélé, novetat a l’entrenament

Ousmane Dembélé, novetat a l’entrenament

El francès ha començat a fer part de l'entrenament amb l’equip, en una sessió que també ha comptat amb vuit futbolistes del Barça B

Després de la derrota a Mestalla, els de Quique Setién han tornat als entrenaments aquest diumenge amb la vista posada en els propers dos compromisos al Camp Nou, contra el Leganés a la Copa (dijous, 19 h) i contra el Llevant a la Lliga (diumenge, 21 h). Aquest diumenge la sessió d’entrenament ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip al camp 2, on els jugadors que van jugar davant el València han fet treball de recuperació postpartit. La gran novetat, però, ha estat la presència d’Ousmane Dembélé fent part de la sessió amb el grup, dins del seu procés de recuperació.

També s'han entrenat Iñaki Peña, Sergi Puig, R. Araujo, Collado, Riqui Puig, Carles Pérez, Ansu Fati i Abel Ruiz, del Barça B. Ara, el proper entrenament serà el dimarts, a les 11 hores, a porta tancada, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Estrena d’equipació d’entrenament

Aquest diumenge també s’ha pogut veure una novetat. I és que els jugadors del primer equip han estrenat la nova equipació d’entrenament, de color groc, que substitueix la blava que portaven fins ara. El migcampista Frenkie de Jong va ser l’escollit per presentar-la en societat dijous passat, en un acte a la botiga Nike de la Rambla.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut