Griezmann, golejador en totes les competicions

Griezmann, golejador en totes les competicions

El francès s'ha convertit en l'únic jugador de la plantilla que ha marcat en Lliga, Champions, Supercopa d'Espanya i, ara, Copa del Rei

El doblet de Griezmann contra l'Eivissa ha classificat al Barça pels vuitens de final de la Copa del Rei. Fet que converteix el francès com a únic jugador de la plantilla que ha vist porta en les quatre competicions que ha disputat l'equip.

A la Lliga, el francès ha marcat set gols, sent el tercer blaugrana que més vegades ha vist porta, per darrere de MessiSuárez, amb 14 i 11 gols, respectivament. A la Champions, Griezmann suma un gol, el que va anotar contra el Borussia Dortmund al Camp Nou en la fase de grups. A la Supercopa d'Espanya va sumar el segon gol contra l'Atlètic de Madrid a les semifinals. Ara, a la Copa del Rei, ha signat un doblet que demostra el seu gran estat de forma i olfacte golejador.

Amb Setién, oportunitats per a molts jugadors

El tècnic càntabre ha utilitzat a 19 jugadors en els seus dos primers partits a la banqueta blaugrana. Contra el Granada va fer servir a 14 jugadors: Ter Stegen, Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Jordi Alba, Busquets, Rakitic, Vidal, Messi, Griezmann, Ansu Fati, Arthur, Riqui Puig i Carles Pérez. En el duel de Copa del Rei davant l'Eivissa ha donat minuts a cinc nous jugadors: Neto, Semedo, Lenglet, Junior i De Jong. Així doncs, empata amb Frank Rijkaard com a entrenador que més jugadors ha utilitzat en els seus dos primers partits a la banqueta del Barça en el S.XXI. Els segueixen Luis Enrique Ernesto Valverde, amb 18.

Els nous debuts amb el Barça a la Copa del Rei

Les quatre incorporacions d'aquest mercat de fitxatges han debutat com a blaugranes a la Copa del Rei: NetoJuniorDe Jong Griezmann. A banda de les noves incorporacions, també dos jugadors del planter han disputat el seu primer partit a la competició de KO: Ansu Fati Carles Pérez, tots dos com a titulars.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut