Així ha estat la presentació de Quique Setién com a nou entrenador del FC Barcelona

Així ha estat la presentació de Quique Setién com a nou entrenador del FC Barcelona

Tots els detalls del primer entrenament i la posterior presentació oficial davant els mitjans de comunicació

A la banqueta local per primera vegada

Un cop signat el contracte i feta la roda de premsa oficial, Quique Setién ha trepitjat ja la gespa del Camp Nou. Moment que ha estat enregistrat pels mitjans de comunicació presents. Així doncs, ja ha tingut l'oportunitat de seure, per primera vegada, a la banqueta local. Ho ha fet també amb el seu cos tècnic, format per Eder Sarabia (segon entrenador), Jon Pascua (entrenador de porters) i Fran Soto (preparador físic).

Quique Setién, al Camp Nou

La presentació oficial davant els mitjans

Quique Setién, juntament amb el president Bartomeu i el secretari tècnic Éric Abidal, compareix a l'Auditori 1899 per a la seva presentació oficial. Bartomeu explica el perquè del canvi d'entrenador, i comenta: "Vull agrair a l’Ernesto Valverde el que ha fet. La relació ha estat molt propera i ens ha fet millorar a tots. Som molt conscients que hem guanyat molts títols, i que els resultats estaven molt bé, però creiem que la dinàmica de l’equip era millorable. I això amb ell ho havíem parlat moltes vegades, molt properament. Hem fet el canvi per afrontar el tram final de la temporada amb un nou impuls".

Quique Setién, Bartomeu i Abidal, a l'Auditori 1899

Per la seva banda, Quique Setién ha fet les declaracions següents:

🔊 "Ni en els meus millors somnis podria haver imaginat ser aquí. És un dia molt especial i vull donar les gràcies a tothom que ha apostat per mi. Estic molt il·lusionat amb aquest repte i projecte. Tractaré de transmetre als futbolistes el meu entusiasme i les meves ganes".

🔊 "El meu objectiu és el de guanyar tot el que es pugui guanyar, a més de jugar bé. Jo crec que per arribar a la victòria, és important associar els dos factors".

🔊 "He gaudit molt veient Messi aquests darrers anys. Però no només a ell, sinó també l'equip i els seus companys. M'han fet gaudir del futbol i he après molt dels jugadors que ara tindré el plaer d'entrenar. Estic segur que tindrem una excel·lent relació, perquè sóc una persona directa i sincera".

🔊 "Aniré veient els jugadors del futbol base. M'agrada donar oportunitats als joves. Vull que sàpiguen que si de veritat progressen, tindran oportunitats en el primer equip".

La signatura del contracte

Juntament amb el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, el nou tècnic del FC Barcelona ja ha signat el seu contracte, en un acte que s'ha dut a terme a la Llotja President Suñol. Cal recordar que Quique Setién i el FC Barcelona van arribar a un acord fins al 30 de juny del 2022 (tot i que el contracte inclou la possibilitat de finalitzar-se el 2021 si el nou president així ho vol després de les eleccions). El càntabre, a més, arriba al Barça amb Eder Sarabia com a segon entrenador, Jon Pascua com a entrenador de porters i Fran Soto com a preparador físic.

Quique Setién signa el seu contracte
Quique Setién i Josep Maria Bartomeu, a la Llotja President Suñol

El primer entrenament de Setién

El tècnic Quique Setién ha dirigit aquest dimarts la seva primera sessió amb els jugadors disponibles del primer equip, al camp Tito Vilanova. Ha estat el primer contacte amb els seus nous jugadors. En la sessió, Arthur ha fet part de l’entrenament amb el grup, mentre que Todibo no s’ha entrenat amb permís del Club. També s’han exercitat Iñaki Peña, R. Araujo, Riqui Puig, C. Pérez i Ansu Fati, del Barça B, que també han pogut conèixer el nou tècnic.

Setién i Riqui Puig, en el primer entrenament del tècnic càntabre
Setién i Riqui Puig, en el primer entrenament del tècnic càntabre

L'agenda del dia de Quique Setién

El FC Barcelona té nou entrenador. Es tracta del càntabre Quique Setién, que aquest dilluns va arribar a un acord amb el Club per a la seva incorporació fins al 30 de juny del 2022. Aquest dimarts, després de l'entrenament que durà a terme a la Ciutat Esportiva i que servirà com a primer contacte amb els seus nous jugadors, es durà a terme la presentació oficial davant els mitjans de comunicació. Així doncs, a continuació, detallem el programa previst:

  • 11.00 hores: Entrenament del primer equip a la Ciutat Esportiva Joan Gamper
  • 13.30 hores: Signatura del contracte a la Llotja President Suñol, en un acte privat.
  • 14.00 hores: Presentació i posterior roda de premsa a l’Auditori 1899.
  • Posteriorment: Sessió fotogràfica del nou entrenador al terreny de joc del Camp Nou
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut