Els vuit possibles rivals del Barça als setzens de la Copa

Els vuit possibles rivals del Barça als setzens de la Copa

El Badalona, el Badajoz, la Cultural Lleonesa, l’Ebre, l’Eivissa, el Recreativo de Huelva, la UD Logroñés i l’Unionistas de Salamanca són els equips de Segona B classificats i que, per tant, poden tocar en el sorteig d'aquest dimarts

La Copa del Rei entra en joc per al FC Barcelona. Després de no disputar les dues primeres rondes de la competició per ser participant de la Supercopa d’Espanya, els blaugrana comencen la seva aventura als setzens de final en un torneig que aquest any també estrena format. I ho faran contra el rival que surti en el sorteig que es durà terme aquest dimarts, a Las Rozas, a partir de les 13 h.

Segons els criteris d’emparellament, en aquesta ronda els quatre equips que han disputat la Supercopa d’Espanya (Barça, Atlètic de Madrid, Reial Madrid i València) s’enfrontaran a domicili contra un dels rivals de menor categoria classificats. En aquest cas, doncs, el Barça haurà de visitar l’estadi d’un dels vuit equips de la Segona B que segueixen vius: Badalona, Badajoz, Cultural Lleonesa, Ebre, Eivissa, Recreativo de Huelva, UD Logroñés i Unionistas de Salamanca.

El desplaçament més proper seria contra el Badalona, en un estadi que es troba a 18 km del Camp Nou i que ha vist com el seu equip eliminava l’Oviedo de Segona en la primera ronda i el Getafe de Primera el cap de setmana passat. El viatge més llarg seria visitar el Nuevo Colombino, contra el Recreativo de Huelva, un històric del futbol espanyol que ara es troba a Segona B i que ha arribat a aquesta ronda després d’eliminar l’Hèrcules, de Segona B, i el Fuenlabrada, de Segona, dissabte passat.

Cal recordar que en aquests setzens de final participen 18 equips de Primera, 6 de Segona i 8 de Segona B i que els enfrontaments, a partit únic, es disputaran entre el dimarts 21 i el dijous 23 de gener.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut