La sisena Pilota d’Or ja llueix al Museu

La sisena Pilota d’Or ja llueix al Museu

El guardó guanyat per Leo Messi el passat mes de desembre ha estat col·locat al Camp Nou juntament amb les altres cinc anteriors

La sisena Pilota d’Or de Leo Messi ja llueix a les vitrines del Museu blaugrana. El guardó aconseguit el passat mes de desembre pel crac barcelonista, ha estat col·locat al museu del Camp Nou juntament amb les altres cinc Pilotes d’Or guanyades per l’argentí (2009, 2010, 2011, 2012 i 2015).

Cal recordar que Messi va tornar a fer història a l'aconseguir la sisena Pilota d’Or de la seva carrera a la gala celebrada a París, convertint-se en el futbolista que més cops ha guanyat el guardó en la història del futbol. A més, el Barça va recuperar el lideratge que el situa com el club amb més guanyadors de la Pilota d’Or, amb un total de 12: sis de Leo Messi, dos de Johan Cruyff i un de Luis Suárez Miramontes, Rivaldo, Stoichkov i Ronaldinho.

La Pilota d’Or va significar el colofó final per tancar un magnífic any individual de Leo Messi, on a més va aconseguir la Bota d’Or, el The Best, el Pitxitxi de la Lliga i també va ser el màxim golejador de la Lliga de Campions, a més de guanyar la Lliga.

Ara, tots els que vulguin poden visitar el Museu blaugrana per gaudir en primera persona de les Pilotes d’Or del crac argentí. No t’ho perdis!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut