Messi:

Messi: "És molt especial ser el màxim golejador de la Lliga"

El crac argentí ha parlat en una entrevista per a LaLiga i ha explicat com ha millorat en els llançaments de falta

Leo Messi, en una entrevista per a LaLiga, ha parlat de diversos temes al voltant de la seva figura, com el fet de ser el màxim golejador històric de la competició o el seu gran èxit en els llançaments de falta. A continuació, repassem el més destacat de les declaracions del crac argentí:

Màxim golejador de la Lliga

"Recordo moltes vegades que Eto'o em deia: "El dia que comencis a fer gols serà...". Perquè tenia moltes ocasions però no aconseguia convertir-les. Un dia vaig marcar i van començar a entrar totes. Cada vegada que surto al camp surto menys mentalitzat en el gol i més en el joc. Ser el màxim golejador de la Lliga, amb el que significa la Lliga espanyola, és molt especial, és un dels rècords més bonics que tinc".

Messi celebrant el seu últim gol del 2019 contra l'Alabès

Els llançaments de falta

"En aquests últims temps he començat més a mirar-ho tot. Fixar-me en els tirs lliures si el porter es mou abans, si fa el passet, com reacciona, com col·loca la barrera... La veritat és que ara sí que ho estudio una mica més. Però tot amb treball i entrenament, vaig millorant als entrenaments".

La família

"Ara tenim un ritme molt marcat que depèn molt dels nens. Acabo d'entrenar-me, arribo a casa per menjar ràpid i anar-los a buscar a l'escola i ja depenem molt d'ells".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut