Leo Messi rep el Pitxitxi 2018/19

Leo Messi rep el Pitxitxi 2018/19

Marca ha entregat el guardons aquest dilluns en la Gala dels Premis Marca de Futbol, on a més l’argentí també ha rebut el Premi Alfredo Di Stéfano

No per costum deixa de ser especial. Leo Messi ha rebut un altre premi individual. Aquesta vegada els focus són pel Pitxitxi. Després de les 36 dianes de la passada temporada en Lliga, l’astre blaugrana ha rebut aquest dilluns el Trofeu Pitxitxi, així com també el Premi Alfredo Di Stéfano en la Gala dels Premis Marca de Futbol 2019.

L’acte, celebrat a la Feria de Madrid, ha comptat amb la representació del portaveu Josep Vives. Tot i que l’argentí no ha pogut assistir aquest cop, sí que ha participat amb un vídeo on se li va fer l’entrega dels dos trofeus.

Aquests 36 gols a la Lliga 2018/19 li van permetre guanyar amb claredat el guardó. Luis Suárez i Karim Benzema, autors de 21 gols cadascun, van ser els seus perseguidors. Una circumstància que es repeteix en l’actual competició regular. Messi, amb 12 dianes, és el primer classificat juntament amb el davanter francès del Reial Madrid, també amb 12, i de l’atacant uruguaià, amb nou.

Val a dir també que aquesta distinció va irrompre amb força en l’Olimp dels màxims anotadors del torneig regular. Perquè Messi va igualar Telmo Zarra, com el futbolista més llorejat de la distinció, amb sis trofeus, i Hugo Sánchez, com el jugador que més vegades seguides ha estat el màxim golejador de la Lliga, un total de tres.

Els excelsos registres golejadors del ‘10’ també li van permetre rebre, el passat 16 d’octubre, la sisena Bota d’Or. I, les sublims actuacions sobre la gespa li van servir per aixecar la sisena Pilota d’Or, fa tot just dues setmanes. Ara, amb el sisè Pitxitxi un nou trofeu s’acumula a les vitrines de Leo Messi, que continua fent història.

Pel que fa a la resta de premis, el porter de l’Atlètic de Madrid, Jan Oblak, ha guanyat el seu quart Zamora, mentre que Iago Aspas (Celta), ha aconseguit el seu tercer Zarra. També el tècnic del Getafe, José Bordalás, s’ha endut el premi Miguel Muñoz, i Del Cerro Grande ha estat el guanyador del Trofeu Guruceta.

Leo Messi - Alfredo Di Stéfano
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut