Els possibles rivals del Barça als vuitens de final de la Champions

Els possibles rivals del Barça als vuitens de final de la Champions

El Tottenham, el Nàpols, l’Olympique de Lió, el Chelsea i l’Atalanta són els candidats

La fase de grups de la Lliga de Campions ha arribat al seu punt i final. I ja sabem quins equips s’han classificat per als vuitens. Així, i abans del sorteig del proper dilluns dia 16, els d’Ernesto Valverde ja coneixen els seus possibles rivals en la propera ronda. Es tracta del Tottenham, el Nàpols, l’Olympique de Lió, el Chelsea i l’Atalanta, que s’han classificat com a segons de grup.

Els altres segons han estat el Borussia Dortmund, que no pot tocar perquè ja s’ha enfrontat contra el Barça a la fase de grups, i el Madrid i l’Atlètic de Madrid, que en aquesta ronda encara no poden quedar emparellats amb els blaugrana perquè comparteixen lliga domèstica.

El sorteig, el proper dilluns

Així doncs, el rival definitiu el coneixerem el proper dilluns, dia 16 de desembre, en el sorteig que es durà a terme a Nyon (Suïssa). Cal recordar que el Barça jugarà la tornada al Camp Nou després d’haver quedat en primera posició del grup F. L’anada dels vuitens es disputarà el 18, 19, 25 i 26 de febrer, i la tornada el 10, 11, 17 i 18 de març. Tots els partits es disputaran a les 21 hores.

Vols dues entrades per al Camp Nou?

En motiu del sorteig dels vuitens, et proposem un joc. Només hauràs de votar pel rival que prefereixes i participar-hi com a Barça Fan. El premi, dues entrades per assistir al partit de vuitens de la Champions que es jugui al Camp Nou, així com els bitllets d’avió, l’allotjament per una nit i les despeses de desplaçament entre l’aeroport i l’hotel i l’hotel i l’Estadi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut