El Barça s'implica novament amb la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties minoritàries

El Barça s'implica novament amb la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties minoritàries

Els jugadors del primer equip blaugrana llueixen a la samarreta una menció a la causa en el partit d'aquest dissabte contra el Mallorca

El FC Barcelona se suma un cop més a una de les grans cites solidàries de casa nostra, la Marató de TV3, que enguany se celebra el diumenge 15 de desembre i estarà dedicada a les malalties minoritàries, sota l'eslògan Minories que fan una majoria.

Abans d'iniciar l'escalfament del partit d'aquest dissabte davant el Mallorca, els jugadors del primer equip blaugrana s'han fet una fotografia amb un grup de nens i nenes que pateixen malalties minoritàries. A més, l'equip d'Ernesto Valverde ha lluït el logotip de la Marató en la samarreta.

A més, durant el partit també s'ha projectat pels videomarcadors del Camp Nou l'espot oficial de la Marató. Amb tu guanyarem. Truca, és la crida a l'acció que fan els esportistes del Club en aquest vídeo. Un espot de sensibilització en què hi ha participat els jugadors del primer equip Aleñá, Piqué i Sergi Roberto i les jugadores de l'equip femení Alexia Putellas i Jennifer Hermoso.

Per la seva banda, les jugadores de l'equip femení del Barça també faran el seu particular homenatge a aquest projecte solidari durant el derbi que jugaran diumenge 15 contra l'Espanyol a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Amb aquestes accions, el FC Barcelona donarà continuïtat a la seva implicació amb la Marató de TV3 que dura des de fa anys. El Club sempre ha posat a l'abast del projecte les caixes de ressonància de la casa, els seus esportistes i les seves instal·lacions. Cal recordar que durant cinc edicions consecutives, del 2012 al 2016, el Miniestadi va acollir el partit de famosos de la Marató, impulsat pel desaparegut exvicepresident del FC Barcelona Jaume Llauradó.

El 2012 el Club també va participar activament en la Marató per la pobresa. En aquella ocasió es va celebrar un partit solidari de futbol sala al Palau Sant Jordi entre els jugadors del primer equip, dividits en dos equips, dirigits per Josep Guardiola i Tito Vilanova, respectivament. La implicació del FC Barcelona en la Marató també s'ha traslladat a l'emissió del programa. Durant les més de 25 edicions, moltes vegades, jugadors i directius del Club han dedicat el seu temps a recollir les trucades dels ciutadans que volen fer donacions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut