Griezmann:

Griezmann: "Vaig fitxar pel Barça per aprendre un nou estil"

El francès, en una entrevista amb la UEFA, parla de la seva adaptació al conjunt blaugrana després dels seus primers mesos al Club

Antoine Griezmann va arribar al FC Barcelona aquest passat mes de juliol. Des de llavors ha jugat 16 partits, 4 d'ells a la Champions. Ara, és el protagonista d'una entrevista amb la UEFA, coincidint amb la prèvia del Barça - Borussia Dortmund del proper dimecres, en què parla de la seva adaptació al conjunt blaugrana.

La seva arribada a Barcelona

"No vaig deixar l'Atlètic per guanyar més títols. Vaig venir aquí al Barça per aprendre un nou estil de joc, una nova filosofia, i per intentar millorar i aprendre coses que m'ajudin a créixer a nivell personal".

El dia a dia

"És un procés d'aprenentatge. Jugar a l'esquerra és una posició nova per a mi i és qüestió d'adaptar-s'hi".

"Intento entendre com juguen els meus companys. Tot és nou per a mi. Busco aprendre el més ràpid possible perquè l'equip em necessita, però de vegades és complicat. Encara que tot arribarà amb el temps".

"M'agrada estar connectat amb els meus companys d'equip i intento buscar-los sempre. El meu principal objectiu no és marcar, sinó fer el que l'equip necessita de mi".

Messi & Griezmann

La seva opinió sobre Messi

"És un jugador que possiblement mai tornarem a veure. Només podem gaudir del seu futbol, ja sigui nosaltres com a companys d'equip, els espectadors en els estadis o l'entrenador dirigint-lo. El que fa amb la pilota és increïble i és un veritable plaer veure'l i jugar al seu costat".

La relació amb Messi i Suárez

"Sóc una persona tímida, però Suárez, Messi i jo poc a poc ens anem coneixent. La nostra relació anirà progressant amb el temps i serà bo, perquè tot el que passa fora del terreny de joc només ens pot ajudar a sentir-nos bé sobre la gespa".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut